=VanDeZijkant==

“een goede voorzet en jouw kans om te scoren”

== Zaterdag morgen 24 mei ==

Trainingskamp, ons samen voorbereiden op het komende seizoen.

Het trainingselftal – lees – projectgroep en administratie worden geïnformeerd over Magister.

“Stel je open, laat alles op je afkomen , vergelijk niet teveel met hoe het was, probeer het begrijpen etc” , allemaal kreten vanaf de zijkant

=== Dit…….is een niet geringe opgave en af en toe vielen we toch in de bekende fout “Ja maar …….,” ===

Het management had een voorziene gave door ons te trakteren -want zo voelde dat – met een uitje tussendoor- een echte “ja maar show”. Dit zullen we nog lang gaan gebruiken.

Het trainingskamp kende een opbouw van algemeen; de processen vanuit de administratie gezien naar de inrichting van de organisatie, om op vrijdag te eindigen (of is dat pas het echte begin, we werken toch aan aan- en afwezigheid?) met de processen van plannen en roosteren.

Hier werd duidelijk dat het hele bedrijfsproces Onderwijs, Administratie en Planning in deelstukken wordt gekend en herkend.

Logisch toch, wij hebben onze eigen activiteiten en verrichten onze eigen kunstjes(voetbal) vanuit de plek in de opstelling en de gekozen tactiek van de trainer. Of zoals Van Gaal zegt; ” doe eerst je eigen taak goed en kijk dan wat je kunt toevoegen aan het geheel” en “blijf vooral in je eigen zone spelen.

Martijn@schoolmaster.nl -onze coach en trainer – bleef altijd optimistisch en was niet gespeend van gebrek aan eigen humor, prachtig hoe hij omging met haperingen, hij maakte van ieder nadeel een voordeel, wie zei dat toch? En onze rechts half gaf elke keer aan – dat noemen we toch een brugje – wanneer hij het volgende trainingsonderdeel kon starten, hoezo voorzetten?

Al met al een prima trainingskamp en o ja “ja maar” is niet altijd
een probleem als het maar vaak afgewisseld wordt met ja en
dan….., maar dat komt wel goed.
Volgende week de planners, roosteraars en opleidingsmanagement, dat wordt weer een andere wedstrijd of zullen we het nu gewoon maar oefenen noemen.
Kenmerken; fouten maken mag, alles uit proberen, iedereen heeft gelijk, en krijgen we software op tilt, vul maar zelf in……….

Advertenties

06/06/2008 - Posted by | magister

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: