=VanDeZijkant==

“een goede voorzet en jouw kans om te scoren”

Profiel

Summary

CV (kort)

Na mijn V.O. schooljaren gecombineerd te hebben met het behalen van een HBS _A diploma en het spelen, leren en trainen op een voetbalschool (Go-Ahead Deventer en “voetballend” in bijna alle vertegenwoordigende teams 12-18jr) ben ik na een fantastische studietijd op de Sport Academie -Alo- (gediplomeerd in 1975, Groningen) sinds die periode “afwisselend” werkzaam in de Sport (Zeist),Onderwijs en Bedrijfsleven.

Onderwijs
Inmiddels meer dan 30 jaar verder heb ik gewerkt binnen bijna alle soorten Onderwijs en op alle niveau’s. Naast het basis- en speciaal onderwijs was ik werkzaam op het middelbaar voortgezet onderwijs (docent, dekaan en directeur) en heb ik daarnaast post hbo opleidingen verzorgd op de ALO (via mijn eigen bedrijf). Na eveneens verbonden te zijn geweest aan particuliere opleidings- en bedrijfsadviesbureau’ s (KNVB & PTT opleidings-centrum, Advies& Managementcentrumcentrum Zuidlaren) ben ik inmiddels al meer dan 15 jaar verbonden aan een Roc.

Rode draad
De verbinding qua onderwerpen zijn; topsport, opleiding- ontwerp, kwaliteitszorg (concept auteur “Samenwerken aan Kwaliteit”), ict en systemen, bekostigings & budget modellen, opzet en realisatie planning & control cyclus,MIS Balanced Score Cards, implementatie erp (15 projecten Peoplesoft FIN HRM en SA) , herontwerp condities onderwijsprogramma opzet en implementatie Frw Concept (Getronics) en het opzetten en het door ontwikkelen van een informatie architectuur.

Nu richt ik me op de betaalbaarheid (modellen) van het implementeren en ondersteunen van invoering van CGO.

Gisteren
Naast al deze verschillende soorten taken & onderwerpen heb ik gewerkt op bijna alle functie-niveau’s; – trainer , coach Knvb, docent, adviseur,decaan, adjunct-directeur, directeur V.O., unitmanager MBO, afdelingsmanager, project-manager en programma-manager (ROC).

Vandaag
Op dit moment werk ik als innovatie-beleids-adviseur op het gebied van Planning & Control en begeef me op het raakvlak Onderwijs & Ict & Bekostiging. Concrete projecten zijn nu het realiseren en het ombouwen van een student informatiesysteem, het ontwerpen van Onderwijs Informatie Architectuur (spelregels) en het mede vormgeven aan een toekomstgerichte gecentraliseerd ICT Onderwijs Systeem naast het onderzoeken van een betaalbaarsheidsmodel CGO.

Samenvattend
Voor alles waar getallen (euro’s) en nulletjes en eentjes (binair) te “linken” zijn met Sport (teamgericht werken) & Educatie & Innovatie & Ict kun je me “wakker” maken 🙂

LinkedIn

Advertenties
%d bloggers liken dit: